• Dé prijsvergelijker
 • 48.144 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Sony Cybershot DSC-H300

Digitale camera's
€ 129.00129.00
Ruim 90 euro goedkoper dan de adviesprijs
4.512
 1. CameraNU.nl
  € 129,00
  lees meer
  Levertijd: op werkdagen voor 23:59 uur met ideal besteld? morgen in huis!
 2. Bol.com
  € 173,00
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 3. Ruim 2 partners bieden dit artikel aan. Na onze prijsvergelijking is CameraNU.nl als goedkoopste partner aangemerkt met een extra lage verkoopprijs van € 129,00. Enkele andere partners die dit artikel voor een iets hogere verkoopprijs aanbieden zijn: Bol.com. De partner meldt een levertijd van: op werkdagen voor 23:59 uur met ideal besteld? morgen in huis!. Afrekenen kan bij alle partners online en hebben snelle levering.
Sony Cybershot DSC-H300
unknown


Gigantische Super HAD CCD-beeldsensor met 20,1 MP: Met de Super HAD CCD-sensor met 20,1 MP kunt u zelfs de allerkleinste details waarheidsgetrouw vastleggen


360˚ panoramafoto's: Leg de omgeving om u heen vast met 360˚ Sweep Panorama. Druk op de 360˚ Sweep Panorama-knop, beweeg de camera van links naar rechts of andersom en zie hoe de camera de frames automatisch op elkaar aansluit en een volledig panoramabeeld creëert..


Geavanceerde flitser: De meeste ingebouwde flitsers hebben nog steeds moeite om gelijkmatige beelden zonder ruis te produceren in omstandigheden met weinig licht. Met de geavanceerde flitser van Sony, die de gevoeligheidsinstellingen van de camera automatisch een impuls geeft, kunt u met dezelfde hoeveelheid licht prachtige heldere, scherpe beelden maken..


SteadyShot (beeldstabilisatie): De SteadyShot-technologie zorgt voor stabiele beelden, ook al staat u zelf niet stabiel. Kleine trillingen in uw hand waardoor wazige en vervormde beelden kunnen ontstaan worden door SteadyShot gecompenseerd, waardoor u fantastische opnamen kunt maken, zelfs in moeilijke omstandigheden met weinig licht. Schakel SteadyShot Active in om scherpe filmopnamen te maken..


Creatief met beeldeffecten: Met de ingebouwde technologie voor beeldeffecten (inclusief vier effecten voor stilstaande beelden, drie effecten voor panoramabeelden en vier effecten voor filmopnamen) kunt u elke opname nieuw leven inblazen. U kunt het effect van uw allerlaatste kunstwerk meteen bekijken voordat u het opslaat..


Hoogwaardige HD-films (720p): Met de Super HAD CCD-sensor kunt u hoogwaardige HD-filmopnamen (720p) maken met minimale ruis en vervorming, zelfs in donkere omstandigheden. Richt de camera op het onderwerp en u kunt filmen..

populair products / recent viewed box