• Dé prijsvergelijker
 • 48.144 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Sony Cybershot DSC-W830 - Zilver

Digitale camera's

Alternatieven voor Sony Cybershot DSC-W830 - Zilver

€ 98.9998.99
Ruim 40 euro goedkoper dan de adviesprijs
4.514
 1. CameraNU.nl
  € 98,99
  lees meer
  Levertijd: op werkdagen voor 23:59 uur met ideal besteld? morgen in huis!
 2. Bol.com
  € 105,00
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 3. Ruim 2 partners bieden dit artikel aan. Na onze prijsvergelijking is CameraNU.nl als goedkoopste partner aangemerkt met een extra lage verkoopprijs van € 98,99. Enkele andere partners die dit artikel voor een iets hogere verkoopprijs aanbieden zijn: Bol.com. De partner meldt een levertijd van: op werkdagen voor 23:59 uur met ideal besteld? morgen in huis!. Afrekenen kan bij alle partners online en hebben snelle levering.
Sony Cybershot DSC-W830 - Zilver
unknown

Dankzij de 20,1 megapixels en Optical SteadyShot leg je alle details vast op beeld en verminder je de ruis Hierdoor is het gebruiksgemak van deze camera erg hoog. Met de Sony Cybershot W830 film je in HD, waardoor je niet meer met zowel een camera als een camcorder op pad hoeft te gaan.

Plus- en minpunten van de Sony DSC-W830


Sony DSC-W830 Lekker compact om mee te nemen
Sony DSC-W830 Optische beeldstabilisatie en zoom
Sony DSC-W830 Geen ingebouwde Wi-Fi en NFC-feature voor het delen van foto's

Belangrijkste kenmerken van de Sony DSC-W830:


- Beeldsensor met 20,1 megapixels
- Optical SteadyShot
- 8x optische zoom
- 720p HD-filmopnamen
- Intelligente automatische modus

Details moeiteloos vastleggen met een sensor met 20,1 megapixels
Neem detailrijke foto’s dankzij de 20,1 MP sensor - Alles draait om details. De 20,1 MP beeldsensor met hoge resolutie legt de schoonheid en de opwinding van elke scène moeiteloos vast. Van avondjes uit tot schitterende landschappen: de ingebouwde autofocus brengt je onderwerp gemakkelijk en scherp in beeld voor mooie, detailrijke resultaten in schitterende kleuren. Daar kan je smartphone echt niet aan tippen.

HD-films opnemen en delen
Neem HD-films op en deel ze - Laat je camcorder thuis – met de Sony W830 neem je scherpe, gedetailleerde HD-video’s op met digitale audio. Druk op de filmknop voor heldere, scherpe video-opnames en speel ze meteen af om het moment met je vrienden opnieuw te beleven.

Onbewogen close-ups dankzij 8 x zoom en Optical SteadyShot
Scherpe close-ups dankzij 8x zoom en Optical SteadyShot - Breng alle details van je avonturen in beeld en zoom in op de actie dankzij de krachtige 8x optische zoom. Leg alles scherp en helder vast – van weidse landschappen tot dramatische close-ups – dankzij het Carl Zeiss objectief. Wanneer je wandelt en inzoomt of de camera op een afstandje of boven je hoofd houdt, kan het resultaat onscherp ogen. Optical SteadyShot doet daar wat aan. Het compenseert je trillende handen voor scherpe, krachtige foto’s.

Altijd de juiste opname met Intelligent Auto
Altijd de juiste instellingen met Intelligent Auto - Soms zie je iets bijzonders dat je simpelweg meteen wilt vastleggen. De Sony W830 past de camera-instellingen onmiddellijk aan de omstandigheden aan. Zo krijg je meteen een mooi belicht resultaat. Maak je geen zorgen over ingewikkelde menu’s of handmatige bedieningsopties – je camera doet het denkwerk voor jou.

Fotoportretten direct bewerken
Bewerk portretten op de camera zelf - Zorg dat je vrienden en familieleden er extra goed op staan met Beauty Effect. Je camera retoucheert de foto’s in een handomdraai. Rimpels en andere onvolmaaktheden verdwijnen zo als sneeuw voor de zon. Bewerk of retoucheer je foto’s onmiddellijk en deel ze vervolgens met je vrienden. De Sony W830 bewaart de nieuwe versie van de foto automatisch en houdt het origineel opgeslagen op je geheugenkaart. Zo kun je de originele foto later verder bewerken.

Je bekijkt een mooie camera, maar het kan nóg beter:

Met de camera die je nu bekijkt, maak je snel en makkelijk een foto m.b.v. de beeldstabilisatie. Je kan tot 8x zoomen en in HD Ready filmen.

De Sony DSC-WX220 heeft ook beeldstabilisatie, maar kan 10x zoomen, in Full HD filmen en ook leuk: je deelt je foto’s makkelijk via WiFi of NFC.

Met de Sony DSC-WX350 kan je nog verder inzoomen (20x) en bekijk je de foto’s op een wat groter ingebouwd scherm.

populair products / recent viewed box